Pàgines

dimarts, 5 de juny del 2012

LES OLIMPIADES MATEMÀTIQUES

FASE PROVINCIAL DE LES OLIMPIADES MATEMÀTIQUES

Cristina Vilar Medina de 6é ha sigut la guanyadora de la Secció de Primària

 El 19 de maig, Marc García  i Cristina Vilar (alumnes de sisé), vam participar en l'Olimpiada Matemàtica Provincial que va tindre lloc a l'Institut de la Vall d'Alba (Castelló).

En l'Olimpiada, els alumnes assistents van   participar en  3 proves: dos en equip (una de relleus i una de camp); i una prova individual de problemes. A migdia vam dinar en el Pavelló de la Vall d'Alba . Més tard,  vam anar a l'Ajuntament de la Vall d'Alba a veure una presentació de les solucions dels problemes i també, a l'entrega dels premis (calculadores,  llibres i més coses). A tots ens donaven un diploma per haver participat.

Jo, Cristina Vilar,  vaig quedar  la primera de Primària i em van donar una calculadora científica. A més a més, participaré en l'Olimpíada Autonòmica  que tindrà lloc els dies 9 i 10 de juny a Sueres.. El nostre company  Marc García va quedar entre els quinze primers.
També es van classificar dos alumnes d'Institut que van estudiar en Fadrell: Mar Jovaní Albalat, alumna de l'IES Sos Bainat de 3r d' ESO,  va quedar la tercera  i  Laura García, alumna de 2n d' ESO del Caminàs,  la cinquena.
                             
             Cristina Vilar Medina amb la col·laboració de Marina Beteta  (alumnes de 6é)


Si voleu més informació sobre les Olimpiades, podeu clicar en aquest enllaç o entrar en la pàgina web.
Enhorabona als participants i guanyadors.
semcv.org/