Pàgines

dissabte, 25 de maig del 2013

TERCER CICLE VISITA L'OCEANOGRÀFIC

JORNADA LÚDICA I EDUCATIVA EN L'OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA



diumenge, 5 de maig del 2013

EL RIU MILLARS

PARATGE NATURAL DE CASTELLÓ: EL RIU MILLARS

El Millars (en castellà Mijares) és un riu de la conca mediterrània de la Península Ibèrica que naix a El Castellar, província de Terol, l'Aragó, a la serra de Gúdar, a uns 1.600 metres d'altitud. En direcció nord-oest sud-est, entra al nordoest del País Valencià per la comarca de l'Alt Millars, on es troba el pantà d'Arenós, passa per Montanejos, Cirat, Arañuel, Toga, Torrechiva, Vallat, Fanzara, i s'endinsa a la Plana Baixa per Ribesalbes, on hi ha el pantà del Sitjar. Després continua pel terme d'Onda, el d'Almassora, al nord, i el de Vila-real i Borriana al sud. En el seu últim tram marca la frontera entre la Plana Baixa i la Plana Alta i desemboca a la Mediterrània entre Almassora i Borriana al paratge conegut com Les Goles.
Té 156 km de longitud, una conca de 4.028 km2 i un cabal mitjà de 14,72 m3 per segon a Cirat.

 

Visita del alumnes de Tercer Cicle del CEIP FADRELL a l'Embassament d'Arenós i a Fuente de Baños (Montanejos) en el riu Millars.

EL DIA DEL LLIBRE EN L'ESCOLA FADRELL

INTERCANVI DE LLIBRES ENTRE ELS ALUMNES

Dintre de les activitats organitzades en el PLa Lector del Centre, el divendres 26 d'abril es va organitzar,  en el pati de l'escola, un "Intercanvi de llibres" entre els alumnes de cada classe d'Infantil i Primària.
Els alumnes han intercanviat els seus llibres i han pintat un punt de llibre per celebrar el Dia del Llibre.
Aquesta activitat d'animació a la lectura va ser organitzada per l'AMPA, amb la col·laboració dels mestres i d'algunes mares.