Pàgines

divendres, 6 de juny del 2014

ANELLAMENT D'AUS AL MOLÍ LA FONT DE CASTELLÓ

EL TERCER  CICLE VISITA EL PARATGE NATURAL DEL MOLÍ LA FONT

El dimarts, 6 de maig, els alumnes de 5é i 6é de Fadrell van anar a visitar el Molí la Font per a aprendre com s'anellaven els ocells.
Aquesta activitat va ser organitzada per l'Ajuntament de Castelló.
Quan van arribar al Molí la Font, una experta en anellament d'aus, els va ensenyar les xarxes  japoneses que utilitzaven per atrapar els ocells, els materials que utilitzava per a reconéixer l'espècie, el pes, l'edat,... i ens va mostrar el procediment per a fer-ho.
Van estar vorejant el Molí la Font i van veure la fauna i la vegetació del paratge.
S'ho van passar molt bé aprenent  en la natura.                                              
 Marta Mayo  i Minori Uechi






ELS ALUMNES DE SEGON CICLE VISITEN EL JARDÍ DELS PAPAGAIS

ELS ALUMNES DE SEGON CICLE VAN VIURE UN DIA MOLT ESPECIAL I PLE D'EMOCIONS EN PENÍSCOLA.  

 El passat divendres, 16 de maig, els alumnes de tercer i quart vam anar al "Jardí dels papagais" propet de Peníscola. Allí vam gaudir, amb bona companyia, d'un día molt especial i ple d'emocions.

A més d'apendre moltes curiositats dels nostres amics els papagais, també ens vam adonar dels perills del tràfic il·legal d'animals. Al mateix temps vam tindre l'oportunitat d'interactuar amb ells i viure aventures envoltats de papallones i cangurs.

Per últim, vam vore un bon espectacle abans de marxar. Us recomanem la visita!
                                                            Alumnes de tercer
         
                                                                                        

diumenge, 1 de juny del 2014

OLIMPIADES MATEMÀTIQUES 2014

ELS ALUMNES DE TERCER CICLE DE L'ESCOLA HAN PARTICIPAT EN LES OLIMPIADES MATEMÀTIQUES 2014 QUE S'HAN CELEBRAT A L' IES LA PLANA DE CASTELLÓ

La Societat Al-khwarizmi convoca i organitza l'Olimpíada Matemàtica per a estudiants de tercer cicle d'Educació Primària, i de Secundària Obligatòria, amb la finalitat de gaudir amb la resolució de problemes de matemàtiques.

El dissabte 10 de maig es va celebrar la fase provincial a Castelló, Alacant i València, en la qual es van seleccionar a cada província 24 estudiants, 8 de cada nivell de participació, i que han estat convidats a passar un cap de setmana de convivència i matemàtiques.

La fase provincial de Castelló es va realitzar  en l' IES LA PLANA.

 En aquesta fase van participar dos alumnes de tercer cicle: Iván Monzón Catalán i Pablo García Insa, quedant  classificat per a la fase autonòmica l'alumne Pablo García Insa.

 La fase autonòmica ha tingut lloc els dies 31 de maig i 1 de juny de 2014 en el Complex Educatiu de Xest. 

A la fase autonòmica es seleccionaran a tres estudiants de primer cicle d'ESO que seran els nostres representants a la Fase Nacional, que enguany se celebra del 25 al 29 de juny a Barcelona.

VISITA A MORELLA

ELS ALUMNES DE TERCER CICLE VISITEN MORELLA

PLA LECTOR DEL CENTRE

VISITA DE L'ESCRIPTOR "PEP CASTELLANO" AL CEIP FADRELL

Pep Castellano va nàixer a Albocàsser a l'any 1960. Va estudiar Magisteri i pedagogia, i ha treballat de mestre. Les seues obres han rebut diversos premis.

El dimarts, 29 d'abril va visitar la nostra escola l'escriptor Pep Castellano.
En primer lloc, ens  va contar coses sobre la seua manera d'escriure llibres, i més especialment sobre el seu llibre "Marta i l'encanteri maleït''. Aquest llibre l' havien llegit en classe. Els alumnes de cinquè i sisè li vam fer una xicoteta entrevista.
A continuació ens va contar una història on els alumnes vam participar cantant una cançó i finalment, va signar els nostres llibres.
Va ser una experiència molt interessant. 
                                                                   Iván Monzón (6é)