Pàgines

divendres, 29 de gener del 2016

ELS DIMECRES ESMORZEM FRUITA EN FADRELL I ...

POTENCIEM UNA ALIMENTACIÓ SANA I VARIADA

     
      TAULER DELS ALIMENTS                                                TAULER DE LA FRUITA

I amb un poc d'imaginació alguns alumnes preparen un esmorzar de fruita diferent.
ANIMEU-VOS A ESMORZAR FRUITA VARIADA !!!

divendres, 22 de gener del 2016

CONSELL AMBIENTAL 2015-2016

CONSTITUCIÓ DEL NOU CONSELL AMBIENTAL






El 30 de novembre de 2015 es va constituir el nou Consell Ambiental del CEIP Fadrell.
El Consell Ambiental està format per representants dels pares, dels mestres i de xiquets i xiquetes de totes les classes de primària de l'escola.
Ens reunirem tres vegades en aquest curs i organitzarem les activitats mediambientals que farem durant aquest curs per a millorar la nostra escola i ajudar a cuidar el nostre planeta.

MÚSICA AL PALAU DE LA FESTA

ACTUACIÓ DE LA BANDA DE MÚSICA: EL CONCIERTAZO




    El passat dia 20 de gener, els nostres alumnes de 2n, 3r, i 4t van assistir al concert de la Banda Municipal de Castelló titulat: "Homenatge al Conciertazo" en el Palau de la Festa de Castelló. Alli van poder escoltar obres com "El vuelo del moscadón", "El libro de la selva", la "Suite del cascanueces", el can-can de "Orfeo en los infiernos" o la "Marcha Radetzky" entre altres.
    L'actuació va estar molt bé, a més de divertida, ja que el grup de teatre SPLAI TEATRE amenitzava la representació actuant i fent participar als xiquets en l'escenari. Alguns dels nostres alumnes van eixir i van disfrutar molt.

                                                                                                  Maite Barreda

dissabte, 9 de gener del 2016

ACTIVITATS DE NADAL EN EL CEIP FADRELL

Abans de Nadal, com tots els anys, els alumnes i els/les mestres de la nostra escola celebrem el Nadal realitzant diferents activitats nadalenques, entre les que podem destacar les activitats de decoració de l'entrada i passadissos, l'assaig de nadales, la visita del patge dels reis, la preparació d'una obreta de teatre i la participació en el Betlem Vivent, activitat en la que tota la comunitat educativa vam gaudir de les entranyables actuacions dels nostres alumnes.

Amb aquestes imatges podrem recordar els bons moments que vam passar durant aquest període de celebració del Nadal en l'escola.


DECORACIÓ DE NADAL NADALES EN LA CREU ROJA I VISITA DEL PATGE DELS REIS MAGS TEATRE DE NADAL "EL GRAN BETLEM" INFANTIL EN EL BETLEM VIVENT REPRESENTACIÓ DEL BETLEM VIVENT