Pàgines

dimecres, 23 de maig del 2018

PLA D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

TALLERS DE RECICLATGE: RECICLA AMB ELS CINC SENTITS


El dijous, 3 de maig els alumnes d'Infantil i Primària del Fadrell van gaudir d'una jornada de tallers de reciclatge realitzada per la empresa "Recicla con los cinco sentidos".

Recicla amb els 5 sentits és un projecte d'educació i conscienciacó ambiental que tracta de corresponsabilitzar a totes les ciutadanes i ciutadans de la Comunitat Valenciana mitjançant diversos tallers presencials i gratuïts on s'aborden diferents aspectes del reciclatge de residus d'envasos lleugers, de vidre i de paper i cartró, d'envasos i restes de medicaments.

Els alumnes d'Infantil van realitzar el taller: "Mis abuelos y yo en la farmacia", en el que van recordar com han de separar els residus i que els envasos buits dels medicaments, i les restes de medicaments que ja no són necessaris o que hagen caducat s'han de dipositar al Punt SIGRE de la famàrcia.




Els alumnes de Primària han realitzat el taller: "Els cavalls del contenidor groc". Amb dues botelles de plàstic i algun atifell més, han construit un bonic cavall.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada